Dit doet Elly

Ik merk in mijn omgeving en tijdens mijn werk dat het steeds moeilijker wordt voor ouderen en (eenzame) mensen om passende hulp en voldoende aandacht te krijgen.

Kinderen en familieleden hebben het druk of wonen niet in de nabije omgeving. Daarnaast is een mantelzorger of vrijwilliger ook niet op elk gewenst moment in de gelegenheid om op bezoek te komen. Met name op die momenten wil ik er graag voor mensen zijn zodat tijd met vrienden en familie quality time blijft.

Eenzaamheid ontstaat vaak na het verlies van een dierbare. Het laatste waar u op dat moment aan wil denken is het regelen van allerlei zaken. Naast het emotionele proces is er helaas ook sprake van veel administratief werk. Na een overlijden dient er namelijk van alles geregeld te worden. Indien u dit wenst sta ik u bij met advies en ontlast u graag bij de afwikkeling van praktische zaken.

Mensen die behoefte hebben aan wat extra aandacht en hulp omdat ze zich bijvoorbeeld regelmatig eenzaam voelen en niet gemakkelijk zelf de deur uit gaan, breng ik een bezoek en help ik graag vooruit. Wilt u een praatje maken, een spelletje doen, of wilt u er samen op uit? Wandelen, samen boodschappen doen, een bezoek aan de huisarts of iets anders ondernemen?

Dan sta ik voor u klaar!

 

 

foto_samenmetelly_03